Kurs
           
 

Tegne- og malekurs
Kurset retter seg mot ALLE som tiltrekkes av tanken på å uttrykke seg med pensel og palett. Hvis du allerede har åpnet opp for kreativiteten, er dette en unik mulighet til å hente inspirasjon og få veiledning. Kurset er med andre ord for alle nivåer, fra absolutt nybegynner til mer erfarne.
Jeg gir undervisning i tegneteknikker, lys & skygge og fargelære. Men viktigst er evnen til å se, og det skal vi trene mye på gjennom diverse øvelser. Min teori og ikke minst min erfaring, sier at hvis du klarer å SE så kan du også tegne. Vår høyre hjernehalvdel, den kreative, kan vise seg å være en uoppdaget hjelper.
Hver enkelt vil få individuell oppfølging. Alle har en egen uttrykksform og den kan lekes frem gjennom å bryte ned gamle fordommer så nytt kan skapes.
Det sies 'syng med den stemmen du har' - hva med å hente frem den visuelle varianten av denne oppfordringen?
 
Italiensk språkkurs
Det gleder meg å kunne tilby et lite italienskkurs til bruk i det daglige. Her skal jeg gi en innføring i de mest anvendte ord og uttrykk slik at deltagerne på kurset vil føle seg enda mer hjemme i Italia.
Her vil det nok snike seg inn litt kunst- og kulturhistorie også.

Det italienske kjøkken
Italienere elsker et godt måltid, helst ute på restaurant med alt som kan krype og gå av venner og familiemedlemmer. Hver region har sine spesialiteter, og vi skal med god hjelp fra Trioras få, men berømmede spisesteder smake oss gjennom matretter fra Liguria.


Etter hvert kursopphold vil alle få tilsendt cd med fotografier fra oppholdet.

Copyright © Turid Orange 2011 © Webdesign Twoinone.